Ismét megszakítjuk adásunkat!

 2010.07.23. 09:18

Vagy legalábbis annak hiányát. A tegnapi e-book poszt után ma reggel újabb lehetőség a könyvgyűjtemény bővítésére, a hiányok foltozására: három napon keresztül a Libri akciósan (20-30%) mintegy száz fantasy regényt: Neil Gaiman, Gene Wolfe, Michael Moorcock, Robin Hobb, Anna McCaffrey, Greg Keyes, Susanna Clarke, Zsoldos Péter (a klasszikus Távoli tűz új kiadása 1160 forintért), Brandon Sanderson, Peter S. Beagle, Kleinheincz Csilla, és sokan mások. Az akciós könyvek megrendelői között pedig 3-3 db. Dragon Age (PC), Crackdown 2 (XBOX 360) és társasjáték (Hadurak, Beowulf, Kragmortha) lesz kisorsolva.

Kissé fura, hogy bár fantasy akcióként van meghirdetve, mégis becsúszott néhány sci-fi is, egész pontosan három Cherubion antológia, a magyar Halálosztó 2029 két gyűjteményes kötete, A burok Stephanie Meyer-től, Brandon Hackett Poszthumán döntés c. regénye, illetve a Levegő Geoff Ryman tollából (no meg a Távoli tűz, persze). Az akció oldala itt érhető el.

Update: Az elkeseredett sci-fi rajongók remélhetőleg nem mentek messzire, mivel a Galaktika is akciós hétvégét hirdetett. 35% kedvezmény, a szerzők között a Sztrugackij fivérek, Nourse, Pohl, Silverberg, Clarke. Polcra fel!


Címkék: könyvrendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://k-ter.blog.hu/api/trackback/id/tr482170311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása